08/04/2020

Aankondiging online #InSynchroAtHome OTM kamp

Wil jij samen met anderen je schaatskennis en vaardigheden up-to-date houden?  Dat kan dankzij het online #InSynchroAtHome OTM kamp. Op vier verschillende data telkens gedurende vier uur brengt dit online kamp trainers en schaatsers van overal in de wereld online samen in jouw woonkamer. In deze editie zullen off-ice trainingen aan bod komen zodat je na deze quarantaine sterker naar het ijs kan terugkeren. Daarnaast komen er nog andere gerelateerde disciplines aan bod zoals yoga, dans, voeding, sport psychologie, blessurepreventie en nog veel meer. Er wordt niet alleen info gegeven maar er is ook een mogelijkheid tot interacties bij de vraag- en antwoordsessies. Niet alleen tijdens de online sessies maar ook tussen de verschillende sessies door zullen jullie gemotiveerd worden met allerlei challenges. 

Voor wie is dit kamp? Voor iedereen! Er wordt vanuit een synchro bril naar alle onderwerpen gekeken maar het is zeker ook open voor ijsdansers, soloschaatsers, paarrijders, coaches en atleten. Op die manier brengen we schaatsers vanuit verschillende disciplines samen en worden we samen sterk.

Hoeveel kost dit? Het is GRATIS. Ja, je leest dit goed.

Twijfel dus niet en schrijf je alvast in. Het is belangrijk om de juiste instructies te volgen bij je inschrijving.

Data: zaterdag 11, 18, 25 april en 2 mei. Kan je er niet bij zijn op dat moment? Geen probleem, je kan de lessen nadien herbekijken.

Alle info inschrijvingsformulieren zijn terug te vinden op volgende website: https://www.oneteammvmt.org/pages/insynchathome-onlinecamp

Veel plezier!

Bezoek ook onze nieuwe website IJSSCHAATSEN.BE