31/01/2022

Supporter mee voor onze Olympiërs

Update: de winnaars zijn bekend! Het was een spannende strijd tussen de verschillende groepen binnen de kunstschaatsclub van Gent, maar de overwinning ging uiteindelijk naar de solisten. Proficiat! Jullie ontvangen binnenkort meer informatie.

 

Binnen een aantal dagen gaan de eerste wedstrijden op de Olympische Winterspelen in Peking van start. Zes schaatsers zullen dan het beste van zichzelf geven. Dat zijn Loena Hendrickx uit het kunstschaatsen, broer en zus Stijn en Hanne Desmet uit het shorttrack, en Bart Swings, Mathias Vosté en Sandrine Tas uit het langebaanschaatsen.

Omdat China toch niet bij de deur is en er geen publiek aanwezig mag zijn, maar we onze atleten toch graag willen aanmoedigen, organiseren we een supporterwedstrijd. Deze start vanaf morgen (1 februari) en eindigt wanneer de Olympische Spelen afgelopen zijn (20 februari).

Wat moet je doen?

·       Maak een leuk (TikTok)filmpje waarin je jouw favoriete Belgische schaatser (of allemaal, dat mag natuurlijk ook) aanmoedigt.

·       De video is minimaal 15 seconden en maximaal 60 seconden lang, en de Belgische kleuren zitten op één of andere manier in je creatie verwerkt.

·       Stuur je filmpje door via www.wetransfer.com naar socialmedia@vlsu.be en in het bericht zet je de naam van jouw Instagramhandle(s), bijvoorbeeld: @vlaamse_schaatsunie. Zo weten we wie we moeten taggen. Maakte je de video met een hele groep? Zorg dan zeker dat je alle namen juist doorgeeft.

·       Wij posten jouw creatie op onze Instagrampagina.

Wie kan deelnemen?

Iedereen die een hart heeft voor het schaatsen in België en onze Olympiërs graag wil aanmoedigen, kan deelnemen. Individueel, met je beste vriend of vriendin, samen met je club of klas… Het kan allemaal!

De winnaar

De winnaar wordt op 21 februari bekendgemaakt via de website en onze Instagrampagina, en is het filmpje die het meeste likes heeft verzameld op onze Instagrampagina. Hij of zij maakt dan kans op een pakket van 6D Sports Nutrition, partner van de KBSF, VLSU én onze atleten in Peking. Daarnaast maak je kans op een meet & greet op het ijs met één van de zes Olympiërs.

Heb je nog geen idee hoe je eraan kan beginnen? Op onze Instagrampagina kan je alvast inspiratie opdoen via het leuk voorbeeldfilmpje! Die vind je terug bij de 'reels'. Wij zijn alvast benieuwd naar jullie creatieve ideeën en onze schaatsers kunnen jullie aanmoediging vast en zeker goed gebruiken in China!

AD

Bezoek ook onze nieuwe website IJSSCHAATSEN.BE