13/08/2021

Shorttrackers leven zich uit op het ijs in Mechelen

Op zondag 8 augustus verzamelde de schaatsers voor de start van het shorttrack kamp. De 13 deelnemers, allemaal tussen de 8 en 13 jaar oud, werden meteen opgevangen door de trainsters van dienst namelijk Hannah Vermeeren en Lieselot Noiron. Iedereen stond te springen om zo snel mogelijk op het ijs te staan in de hal van Ice Skating Center Mechelen.

Met de fiets verplaatste de shorttrackers zich van hun logement in de scoutslokalen van Bonheiden naar het frisse ijs. De ijsbaan was gereserveerd voor onze snelheidsduivels dus lag de piste helemaal open voor de groep. En met zoveel plaats en super glad net afgereden ijs kan je eens zo snel gaan!

Naast de intense on ice trainingen werd er ook veel gesport en gespeeld naast het ijs. Zo maakte onze schaatsertjes de terreinen van de scouts in Bonheiden volledig onveilig met hun spelletjes en droogtrainingen. Ook vele andere sporten kwamen aan bod de afgelopen dagen zoals zwemmen, skaten, fietsen, balsporten en nog veel meer!

Vandaag, 13 augustus, is het de laatste dag van het intense schaatskamp en we wensen alle schaatsertjes nog een super leuke aflsuiter! 

Tot volgend jaar :D

 

Foto 1: ijstraining met Lieselot Noiron, foto 2: de kampgangers staan klaar om met de fiets naar de ijsbaan te vertrekken

 

Foto 3: droogtraining, foto 4: balspelletjes met trainster Hannah Vermeeren

 

EA