06/06/2021

Ministages op zomerijs in Hasselt

Beste Clubs,

We hebben een zeer ongewone winter achter de rug, waar voor velen van jullie er zelfs geen enkele mogelijkheid was om onze schaatssport uit te oefenen. Ondanks alle tegenslagen en gebrek aan mogelijkheden heeft KBSF , vaak in samenspraak met de VLSU, met Sport Vlaanderen en zelfs tot het kabinet Weyts overleg gehad over eventuele mogelijkheden om perspectief te bieden.

De versoepelingen van 9 juni zullen het ook weer mogelijk maken om sportieve activiteiten te ontplooien, en met de huidige vaccinatie strategie vertrouwen we er op dat we vanaf  september/oktober weer 'gewoon' kunnen schaatsen en een mooie winter tegemoet gaan. Er wordt inmiddels hard gewerkt om weer diverse mooie wedstrijden te organiseren in de diverse sporttakken.

Om ook de groep die hard getroffen is in de afgelopen periode, de leeftijdsgroep 13+, weer perspectief te bieden hebben we speciaal voor deze groep een vijftal ministages georganiseerd en wel op de volgende momenten;

Zaterdag 10 juli

Zaterdag 17 juli

Zaterdag 24juli

Zaterdag 31 juli

Zaterdag 7 augustus

Deze ministages zullen doorgaan tijdens het zomerijs op de Sport Vlaanderen IJsbaan ' De Schaverdijn' in Hasselt. Elk van de zaterdag hebben we hier ijs gehuurd van 16.00 tot 17.30 en 20.15 tot 21.45. Tussendoor wordt er in het schaatscafé een pastamaaltijd verzorgd.

De trainingen worden verzorgd door Wim De Deyne en Maarten Slembrouck

Deze trainingen staan open voor alle schaatsers 13+ welke voldoen, of in de buurt zitten van de kwalificatietijden voor de nationale trainingen (in overleg met de trainers kunnen sporters die binnen een bepaalde marge achter deze kwalificatietijd zitten worden toegevoegd). Bij de inschrijvingen zullen sporters uit de leeftijdscategorie 13jaar t/m 18jaar (jun. A) voorrang krijgen. Hierna zullen de trainingen verder gevuld worden met 18+ schaatsers tot en met een maximaal aantal deelnemers van 20 schaatsers per ministage.

De deelnamekost per ministage is € 30.- per schaatser (incl. 2 ijstrainingen en pastamaaltijd).

Info voor de betaling volgt via de contactgegevens na aanmelding. Aanmelden kan via  https://forms.gle/aiUsAjtvfdZBPdSNA

 

 
AD

Bezoek ook onze nieuwe website IJSSCHAATSEN.BE