05/11/2020

Digitale Dag van de trainer

Op zaterdag 5 december 2020 organiseert Sport Vlaanderen de 9e editie van de Dag van de Trainer! Dit jaar niet in het mooie Gent, maar wel volledig digitaal vanuit je eigen kot. Er werd hard gewerkt en dit jaar is een ruim programma van meer dan 120 online workshops beschikbaar.

Hoe werkt het? Je stelt je eigen programma samen zodat het helemaal is aangepast aan jouw persoonlijke interesses. Zodra je inschrijving en betaling verwerkt zijn ontvang je het programma. Op 4 december worden alle deelnamelinks van je gekozen workshops doorgestuurd en ben je helemaal klaar om ondergedompeld te worden in nieuwe kennis.

Opgelet, het is enkel mogelijk om in te schrijven via de persoonlijke link die Sport Vlaanderen je stuurt via mail. Deze dag is natuurlijk voor trainers ingericht en alleen trainers kunnen zich inschrijven.

Laat je bij je programmakeuze gerust verrassen en kies gekende maar ook minder gekende workshopthema's. Maak van deze bijscholingsdag gebruik om eens 'over het muurtje te kijken' en kom te weten hoe andere sporten de zaken aanpakken. En bekijk zeker vooraf het digitale Trainerslabo. Hier stellen sportorganisaties zich voor en geven ze je interessante beweegtips.

Voor meer info kijk je best op de website en Facebook-pagina van Sport Vlaanderen.

foto: Sport Vlaanderen

 

EA

Bezoek ook onze nieuwe website IJSSCHAATSEN.BE